Yhteystiedot

+358 (0)10 230 5200
tietotunturi@sodankylahotel.fi
Mäntyharjuntie 6, 98530 Pelkosenniemi
Finland

Palvelusta veloitetaan matkapuhelinmaksu sekä paikallisverkkomaksu.

Jos tarvitset apua majoittumisen aikana, saat meidät kiinni!

Soita: 010 230 5200

Tai lähetä sähköpostia: tietotunturi@sodankylahotel.fi


Me palvelemme Sinua Pyhällä etänä:

Marko, kokki

Niin pitkä oli matka Kemijärveltä Sodankylään että vasta 2022 saimme tämän miehen Pyssykylän keittiömme riveihin. Mutta hyvää kannatti odottaa – tämän herran kynsissä matkamiehen ei tarvitse näläkää nähä.

Työvuoroon hän sihahtaa äänettömästi, luo rauhaisat silmäykset työkavereihin ja virkkoo muutaman olennaisen sanasen ja saa kuin saakin hymyn työkaverin huulille. Maltilla ja huumorilla hän vie työvuorot aina maaliin, mutta vaatii työkavereilta samaa reilua otetta työhön ja hyvää yhteishenkeä.

Kahdesta asiasta ei tunnu mies irrottuvan – toinen on laatu ja toinen on Laatu –  ja met kyllä annamma hänen pitää molemmat.

Tätä miestä et välttämättä ole tavannut Barcelonan lentokentällä tai Kabulin torilla, mutta saatat törmätä lähipuroilla tai syvällä metsän siimeksessä ja hänen tarinat Sarajevosta käymättä Bosnia-Hertsegovinassa ovat vertaansa vailla. Kaffetauolla hän saattaa repäistä ja käydä vaikka Orimattilassa. Että sellanen Reissumies. Me ollaan kyllä pohdittu että ihan kuin olis Bablo  laulanut tästä miehestä, ehkäpä Vexi törmäsi tähän mieheen jollain Lapin reissulla? 

Amanda, vastaanottovirkailija / tarjoilija

Palvelualan ehdotonta tähtiainesta – sydämeen asti yltävän hymyn kera. ”Ei sitä piä vähästä hätkähtää ”- ihan kun olisin kuullut tuon hänen suustaan – vai onkohan tapa tehdä niin väkevä, että ajatuskuplakin kulkee pään päällä.

Rekrytoitiin muuten jossain Lapintien ja Unarintien ja Jäämerentien kulmilla kera kukkaruukkujen ja istutuslapion. Pittää se olla avoin kaikkiin mahollisiin markkinapaikkoihin, mihin rekrytoimistonsa pystyttää. Kädet kyynärpäitä pitkin mullassa syntyy aina hyviä päätöksiä.

Vapaa-ajan hektisyydestä pitää huolta ihanat iloiset ja sanavalmiit jälkikasvut ja perheen ja työn lisäksi vielä hyvin päämäärähakuinen opiskelubuumi. Amandan kohdalla taas on ilo todeta, että jos opiskelet niin opiskele sitten ja ota siitä sitten kaikki irti – kyllä on opet varmaan tiukilla.

Työkaverina hersyvää huumoria, tykittäviä täsmäkysymyksiä, ongelmien purkua ja ehdottomasti luottamuksen arvoinen perheenjäsen. Ensivaikutelma ei petä, se vain jatkuu. Lasten äitinä komennot ovat kyllin vahvoja myös baarin melussa. Älkää siis ruvetko.

Mikä laulaen tulee niin se Tialta menee…..korvamadoksi kollegalle.
Niinhän se on että pelkkää rautaa ranteissa ja palveluasenne pilvissä, ikuinen lataus auringon voimalla, siitä on  tehty tämä Kokkolasta singahtanut ohjus ilahduttamaan Sodankylän arkea.

Matkaopas, hotelli-ja ravintola-alan ammattilainen, esihenkilö – pitkä ja monipuolinen on kokemus ja legendaarisia tarinoita matkalla mukaan kertynyt. Elämä on intohimo.
Sano sinä kieli niin katsotaan meneekö kauan että Tia puhuu sitä ja naurut ovat hersyviä ja kädet liikkuvat ilmassa.

Asioiden ja ihmisten tutkiminen ja niistä oppiminen ei taida loppua koskaan ja työkaverin ja asiakkaan riemastuttaminen pulppuavan luonnon voimalla tekee arjesta aina luxusta.Tiimityöllä on ennennäkemättömät voimat ja hyvän kierrättäminen on paras ympäristöteko mitä tässä Peerâ perheessä voidaan tehdä! Tämän voiman luomiseen ladataan akut mökkeilyn ja kirjojen parissa.
Tuleppa juttelemaan Tiian kanssa ja saatat olla kohta kanta-asiakas!

Niin kuin aamuauringon ensimmäiset säteet ulottuvat Peerân aamiaissaliin, porhaltaa SOL:n aurinkoinen Tia keltaisissaan huolehtimaan asiakkaidemme viihtyvyydestä.

Saumaton yhteistyö vastaanoton ja hotellisiivouksen välillä näyttäytyy parhaimmillaan hyvänä lopputuloksena asiakkaalle. Hersyvät naurahdukset ja iloiset tervehdykset ja katsekontakti, siitäpä osansa saa jokainen. 

Ei niin tiukkaa päivää taida tulla etteikö meidän Tia totea että no kyllä se varmaan onnistuu. Siivouslistan tekstit ja merkinnät kyllä vihjaavat että akateeminen alakin voisi olla nurkan takana. Kyllä on ilo silmälle saada asioista aina selkeät raportit ja kun asiat sovitaan niin ne myös hoidetaan. 

Ehkäpä se moinen tasapaino saadaankin ihanista mökkitunnelmista, missä akkuja lataillaan sopivin väliajoin! Kysypä Tialta?

Aika ajoin saatat joutua törmäyskurssille meidän Tuomas Juniorin kanssa. Jos ei livenä Krouvissa ja respassa, törmäät hänen sympaattisiin katseisiin somekanavilla. Napattiin kaveri heti esitekuvauksiinkin mukaan kun kaikki tuntuu onnistuvan.

Jäbähän on ihan valmista vilimitähtiainesta ja hänen entrancekin oli kuin Bogart konsanaan. Työnhakijana ohitti heti vähintään 5 hakijaa persoonallisella ja ystävällisellä otteellaan ja heti tulemalla paikan päälle kysymään. Tässäpä oiva esimerkki siitä, että ei sitä töitä aina alan koulutuksella tehdä, sitä tehdään todella asenteella. 

Se mitä ei mies osaa, hän on valmis selvittämään ja näyttää menevän usein sieltä mistä rima on korkeushyppääjällekin haaste. Selkeästi baaripuolelle vetää veri drinkkien tekoon – saas nähdä mihin matka kulkee seuraavassa oppilaitoksessa. Mikäpä siinä tulevaisuutta suunnitella kun asenne on kunnossa! Työkaverina ei takuulla jää naislauman puhevyöryn jalkoihin, huumori kulkee ja tarina lentää. Kerrassaan kiva kaveri, käypä jututtamassa.