Yhteystiedot

+358 (0)10 230 5000
tietotunturi@sodankylahotel.fi
Mäntyharjuntie 6, 98530 Pelkosenniemi
Finland

Jos tarvitset apua majoittumisen aikana, saat meidät kiinni!

Soita: 010 230 5000

Tai lähetä sähköpostia: tietotunturi@sodankylahotel.fi


Me palvelemme Sinua Pyhällä etänä:

Marko, kokki

Niin pitkä oli matka Kemijärveltä Sodankylään että vasta 2022 saimme tämän miehen Pyssykylän keittiömme riveihin. Mutta hyvää kannatti odottaa – tämän herran kynsissä matkamiehen ei tarvitse näläkää nähä.

Työvuoroon hän sihahtaa äänettömästi, luo rauhaisat silmäykset työkavereihin ja virkkoo muutaman olennaisen sanasen ja saa kuin saakin hymyn työkaverin huulille. Maltilla ja huumorilla hän vie työvuorot aina maaliin, mutta vaatii työkavereilta samaa reilua otetta työhön ja hyvää yhteishenkeä.

Kahdesta asiasta ei tunnu mies irrottuvan – toinen on laatu ja toinen on Laatu –  ja met kyllä annamma hänen pitää molemmat.

Tätä miestä et välttämättä ole tavannut Barcelonan lentokentällä tai Kabulin torilla, mutta saatat törmätä lähipuroilla tai syvällä metsän siimeksessä ja hänen tarinat Sarajevosta käymättä Bosnia-Hertsegovinassa ovat vertaansa vailla. Kaffetauolla hän saattaa repäistä ja käydä vaikka Orimattilassa. Että sellanen Reissumies. Me ollaan kyllä pohdittu että ihan kuin olis Bablo  laulanut tästä miehestä, ehkäpä Vexi törmäsi tähän mieheen jollain Lapin reissulla? 

Mikä laulaen tulee niin se Tialta menee…..korvamadoksi kollegalle.
Niinhän se on että pelkkää rautaa ranteissa ja palveluasenne pilvissä, ikuinen lataus auringon voimalla, siitä on  tehty tämä Kokkolasta singahtanut ohjus ilahduttamaan Sodankylän arkea. Matkaopas, hotelli-ja ravintola-alan ammattilainen, esihenkilö – pitkä ja monipuolinen on kokemus ja legendaarisia tarinoita matkalla mukaan kertynyt. Elämä on intohimo.
Sano sinä kieli niin katsotaan meneekö kauan että Tia puhuu sitä ja naurut ovat hersyviä ja kädet liikkuvat ilmassa.

Asioiden ja ihmisten tutkiminen ja niistä oppiminen ei taida loppua koskaan ja työkaverin ja asiakkaan riemastuttaminen pulppuavan luonnon voimalla tekee arjesta aina luxusta.Tiimityöllä on ennennäkemättömät voimat ja hyvän kierrättäminen on paras ympäristöteko mitä tässä Peerâ perheessä voidaan tehdä! Tämän voiman luomiseen ladataan akut mökkeilyn ja kirjojen parissa.
Tuleppa juttelemaan Tiian kanssa ja saatat olla kohta kanta-asiakas!

Niin kuin aamuauringon ensimmäiset säteet ulottuvat Peerân aamiaissaliin, porhaltaa SOL:n aurinkoinen Tia keltaisissaan huolehtimaan asiakkaidemme viihtyvyydestä.

Saumaton yhteistyö vastaanoton ja hotellisiivouksen välillä näyttäytyy parhaimmillaan hyvänä lopputuloksena asiakkaalle. Hersyvät naurahdukset ja iloiset tervehdykset ja katsekontakti, siitäpä osansa saa jokainen. 

Ei niin tiukkaa päivää taida tulla etteikö meidän Tia totea että no kyllä se varmaan onnistuu. Siivouslistan tekstit ja merkinnät kyllä vihjaavat että akateeminen alakin voisi olla nurkan takana. Kyllä on ilo silmälle saada asioista aina selkeät raportit ja kun asiat sovitaan niin ne myös hoidetaan. 

Ehkäpä se moinen tasapaino saadaankin ihanista mökkitunnelmista, missä akkuja lataillaan sopivin väliajoin! Kysypä Tialta?