KUN MAJOITUS ON SELVILLÄ, PITÄISI TIETÄÄ RUOKAPUOLESTA.

Alta löydät esittelyt paikan päällä tarjottavista ruokailupalveluista, jotta voit suunnitella vierailuasi kokonaisuutena.


Aamiainen

Päivän tärkein ateria. Mökissä voit valmistaa joko oman aamiaisen tai tiedustella kauttamme potentiaalisia paikallisia kumppaneita, jotka voisivat toimittaa aamiaisen suoraan mökille! Järjestely voidaan tehdä niin yhdelle aamulle kuin koko vierailun ajalle.

Lounas

Autamme sinua mielellämme löytämään oikean kumppanin lounasta ajatellen, vaikka yksityisesti suoraan mökille toimitettuna. Voimme myös suositella seuraavia lounasravintoloita lähettyvillä: 

Illallinen

Jos ruoanlaitto ei ole sinun juttu, niin löydät Pyhän sivuilta vaihtoehtoja ruokailulle täältä:

Tämän lisäksi, voimme auttaa löytämään kumppanin yksityisillallista varten suoraan KeloVillalle toimitettuna!

Ryhmäruokailut

Jos etsit ryhmällenne privaattiruokailua mökillä, voimme vinkata teille pontentiaalisia yhteistyökumppaneita läheltä. Mökille on mahdollista järjestää puolihoito tai vaikka täysihoitopaketti koko loman ajalle, ole yhteydessä!

Oma keittiö ja avoin tulikota

Jos mökkiporukassa on useampi innokas kokki, niin löydätte KeloVillasta suuren keittiön, missä on helppo valmistaa aterioita isommallekin porukalle.

Varustus sisältää uunin, lieden, tiskikoneen, mikron, 2 pesuallasta, leivänpaahdin, 2 isoa jääkaappia ja 1 jääkaappi-pakastin, sekä paljon laskutilaa valmisteluille.

KeloVillan takapihalla löytyy meidän ja naapurimökin yhteinen avokota, jossa voi paistella herkullisia välipaloja tai ruokia suoraan avotulella!


Autamme mielellämme!