Tervetuloa mökkeilemään Pyhän ainutlaatuiseen Kelovillaan!

Tämä kelokomistus tarjoaa täydelliset puitteet laadukasta hotelli-mökkimajoitusta etsiville suuremmille ryhmille aivan hiihtolatujen ja Pyhän laskettelurinteiden lähettyvillä. 

Tietotunturi on vuonna 1993 rakennettu kelomökki, jolla on kokonaispinta-alaa 600m2. Mökistä löytyy seitsemän makuuhuonetta, joista jokainen on varusteltu kahdella sängyllä, omalla suihkulla ja WC-tiloilla sekä taulu-TV:llä. Mökin sydän on ehdottomasti kaunis kivitakka ja suuri yhteinen olohuone parvekkeella. Mökin alemmasta kerroksesta löytyy yhteiset sauna- ja pesutilat sekä takka- ja pelihuone. Alakerrassa on myös mahdollisuus majoittaa 12 henkeä kahdessa makuusalissa.  

Yhdessä korkean standardin yhteistyökumppaniemme kanssa huolehdimme tilojemme siisteydestä ja ylläpidosta, jotta teidän on turvallista tulla vieraaksemme.

Alta pääset tutustumaan tarkemmin majoitusvaihtoehtoihin:


Tietotunturi KeloVilla, 7 makuuhuonetta

Pyhän komein kelomökki isolle porukalle!

Kun vuokraa Tietotunturin, vuokraat ainutlaatuisen helmen Pyhän mökkitarjonnassa. 7 yksityistä makuuhuonetta takaa omaa rauhaa myös lomalla koko perheen tai ystäväporukan voimin.

Hinta / yö alkaen

425 €

Tietotunturi KeloVilla, 7 makuuhuonetta + 2 makuusalia

Pyhän komein kelomökki enintään 26hlö ryhmälle!

Kun vuokraa Tietotunturin, vuokraat ainutlaatuisen helmen Pyhän mökkitarjonnassa. 7 yksityistä makuuhuonetta takaa omaa rauhaa myös lomalla koko perheen tai ystäväporukan voimin. Lisäksi 2 makuusalia tuovat 12 lisäpetiä, jos tuntuu, että 14 petiä eivät riitä.

Hinta / yö alkaen

545 €


Peerâ perheille

Kyseinen mökki on ideaali myös lapsiperheille – miksei vaikka useammalle lapsiperheelle samaan aikaan! KeloVillan yksityiset huoneet omalla suihkulla ja WC:llä, sekä televisiolla takaa myös omaa rauhaa, vaikka olisi liikkeellä isommallakin porukalla.

KeloVillan alakerrasta löytyy vielä pienempien ja miksei myös aikuisten mieleen oleva pelihuone mm. biljardilla ja pöytätenniksellä!

Peerâ lemmikeille

Karvaiset kaverit yöpyvät ketjumme kohteissa veloituksetta!

Kysy lisää tarvittaessa!

Peerâ asiakassauna

Mökistä löytyy luonnollisesti sauna, mistä on helppo juosta talvisin vaikka ulos lumeen pyörimään! Saunan viereisessä takkahuoneessa voi paistaa vaikka vaahtokarkkeja tai nauttia vain olosta pitkän päivän päätteeksi.

Takaamme, että Pyhän rauhassa pääset rentoutumaan!


Tunturissa tavataan!