Mieleenpainuva kokoontuminen Tietotunturilla!

Tietotunturi soveltuu erittäin hyvin vaikka ystäväporukan after ski parteihin, perhejuhliin tai yritysten virkistysviikonloppuihin. Iso keittiö mahdollistaa joko tarjoilujen valmistelun itse tai voimme suositella paikallisia yhteistyökumppaneita, jotta vaivaton tilaisuus olisi taattu!

Vieraat saavat omaa rauhaa omissa makuuhuoneissa ja kun siltä taas tuntuu, yleisissä tiloissa voi jatkaa juhlimista! Alakertaan voidaan myös tarvittaessa avata kaksi makuusalia, jolloin yläkerran 14 petipaikan lisäksi makuusaleihin saadaan 12 petipaikkaa lisää!

Lue lisää vaihtoehdoista alta:


Tyhy-viikonloppu

KeloVilla on oivallinen kohde tyhy-viikonlopulle Lapissa! Osallistujat saavat tarpeellista rauhaa menojen välissä omissa huoneissaan, joissa on omat WC- ja suihkutilat. Huoneita on 7 kpl ja niissä on yhteensä 14 petiä.

Onnistuneeseen työporukan kokoontumiseen kuuluu luonnollisesti hyvät tarjoilut ja mukaansatempaavat menot. Autamme teitä oikeiden yhteistyökumppaneiden kartoittamisessa ohjelmaa & tarjoiluja varten – monipuolisesta paikallisesta tarjonnasta saa varmasti rakennettua yrityksenne henkeen sopivan kokonaisuuden!

Juhlat KeloVillassa

Miten olisi mökkisynttärit, after skit tai muut perhejuhlat?

Tilavasta KeloVillastamme löytyy suuri olohuone, jossa voi ruokailla ja oleskella isommalla porukalla. Tilavassa keittiössä voi valmistaa juhlien tarjottavat itse tai luottaa ammattilaisten apuun, annamme mielellämme vinkkejä yhteistyökumppaneista, ketkä voivat järjestää juhlienne tarjoilut suoraan KeloVillalle!

Kauniissa liuskekivitakassa voi paistella illan päätteeksi vaikka makkaroita ja vaahtokarkkeja ja pelailla olohuoneessa hauskoja lautapelejä.

Kokous KeloVillassa

KeloVillan tiloissa onnistuu järjestää rennompi kokous tarjoiluineen.

Jos etsit erilaista kokousympäristöä Pyhätunturilta ja toivot vapaampaa ilmapiiriä kokoukselle, niin ole yhteydessä, autamme etsimään sopivan yhteistyökumppanin tarjoiluja varten! Kokouksen päätteeksi voidaan vaikka lämmittää sauna ja päivän mittaan kokousvieraat saavat nauttia Pyhätunturin kauniista maisemista.Galleria


Nähdään KeloVillalla!